Compania

ISTORIC

Ne-am început activitatea pe piața românească în anul 2005, activând în domeniul contabilității, auditului și al consultanței fiscale. Portofoliul nostru de clienți cuprinde atât persoane juridice cu capital privat, cât și persoane juridice cu capital majoritar de stat și instituții publice (spitale, primarii, inspectorate școlare județene). De asemenea, printre clienții noștri se regăsesc persoane fizice autorizate și întreprinderi individuale, asociații, fundații. Suntem mândri că, prin seriozitate și calitatea lucrărilor oferite, am reușit să construim un portofoliu de clienți având activități cu o structura foarte diversificată.

 

ECHIPA

Echipa noastră este o echipă dinamică, cu un bogat background profesional, dezvoltat într-o varietate mare de domenii. Acordăm o atenție deosebită pregatirii profesionale a membrilor echipei, prin participarea la traininguri și cursuri diversificate: contabilitate, consultanță fiscală, auditarea proiectelor finanțate din Fonduri Europene, resurse umane, etc. Membrii responsabili cu îndrumarea echipei au ocupat funcții de conducere în domeniul financiar-contabil, atât în societăți comerciale cu capital privat românesc, cât și în societăți comerciale cu capital privat integral străin sau mixt.

 

Misiune

Misiunea noastră este de a fi în permanentă alături de clienții noștri, oferindu-le servicii de cea mai bună calitate, la un raport calitate/preț  realist și ajutându-i să-și minimizeze consumul de resurse.

Viziune

Motto-ul nostru este: “Liniștea contribuabilului este asigurată de calcularea corectă a taxelor și impozitelor, nu de supraevaluarea lor!”

Valori

Profesionalismul , Comunicarea , Implicarea și Reacția rapidă la nevoile clientului sunt valorile care stau la baza relației dintre noi și clienți.